Hur funkar det

Oftast har man en tomt att tillgå när man börjar leta efter vilken typ av hus man tänker bygga. Man har eventuellt en bild på ett hus som man tycker om men kanske inte stämmer riktigt överens med hur man vill ha det.

För det mesta har man egna idéer som man vill förverkliga och det är då som vi blir ett bra alternativ för vi bygger som ni vill ha det.Vi har inget att ta hänsyn till utan anpassar oss efter objektet och bygger våra sektioner efter det.

Vi bygger mest villor och fritidshus men har även byggt en kontorsbyggnad i två plan och två olika restaurangbyggnader varav en var en tillbyggnad på orten.

Vi levererar även sektioner till andra entreprenörer som köper in sektioner av oss bl.a. har vi levererat vägg och takbjälklag till en stor förskola, sektioner till ett parhus bl.a.

När man fått fram ett skissförslag på hur huset ska se ut kan man få fram en prisbild på vad huset kommer att kosta och om man är överens tas ritningar fram så man kan söka bygglov. När bygglovet är klart så startar byggprocessen.